Remmencheck

Gratis remmencheck

Remmen zijn één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig! Bij elke onderhoudsbeurt controleert Autobedrijf Versteeg uw remmen en de remvloeistof. Ze monteren -als dat nodig is- uitsluitend Bosch-remschijven en -remblokken.

Het merk Bosch kent u waarschijnlijk al van het kwalitatief hoogwaardige elektrisch gereedschap, waaronder boormachines of de duurzame huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers. Wat u waarschijnlijk niet weet, is dat Bosch ook een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant is van auto-onderdelen, autotechnologieën en diagnose-apparatuur. In nagenoeg iedere auto zitten onderdelen of technologieën van Bosch, dus ook in die van u. Bosch biedt een compleet remmenprogramma: van losse onderdelen tot complete remsystemen voor alle merken en type auto’s.

Bij Autobedrijf Versteeg bent u voor het onderhoud van uw auto altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geldt zeker ook voor het jaarlijkse wagenonderhoud. Autobedrijf Versteeg vertrouwt hierbij op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. Uw auto, ongeacht het merk, is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Back to top